onamaTehnoterm firma već više od 15 godina pronalazi rešenja završne obrade metala, vibrofiniš, markiranje, numerisanje kao i obeležavanja istih.Od 2014 je proširena delatnost kao savetnika za hemikalije.

Tehnoterm je osnovan burne 1999. Poslovna politika, još tada koncipirana, zasnovana je na konstantnom snabdevanju tržišta Srbije, Makedonije, BIH kao i Crne Gore isključivo visoko kvalitetnim materijalima kao i tehnologijom za završnu obradu kao i markiranje metala. Taj cilj je uspešno ostvaren kroz direktnu i dugoročnu saradnju sa najpoznatijim svetskim proizvođačima. Znajući da je apsolutno poverenje kupaca moguće pridobiti isključivo garantovanim kvalitetom proizvoda, koji su već decenijama prisutni na našem tržištu, Tehnoterm se opredelio da sarađuje sa renomiranim nemačkim proizvodjačima kako opreme tako i repromaterijala.

Osnovni faktori koji utiču na opredeljenje kompanije da jedan proizvod ponudi našem tržištu su dve činjenice: Visok kvalitet i široka paleta ponude.

Sve ovo je uticalo da kompanija Tehnoterm danas zastupa sledeće proizvođače:

– Walther Trowal

Gradeći sistem poslovanja u uverenju da se podizanje kvaliteta usluge može postići jedino zajedničkim nastupom, Tehnoterm stavlja na raspolaganje kompletan paket informativne, stručne, tehničke, logističke i marketinške podrške svim kupcima. Za sve kupce širom Srbije obezbeđena je svakodnevna brza dostava robe kao i kompletna tehnološka podrška, besplatna testiranja u Nemačkoj kao i preporuka tehnologije.

Radovan Jevtic, Tehnoterm

Tel. +381653058181

radovan@tehnoterm.rs

This site is owned and operated by Radovan Jevtic