MULTIVIBRATOR MV

TROWAL TEHNOLOGIJA ZAVRŠNE OBRADE POVRŠINA

Multivibrator – model tipa MV

VEOMA PRAKTIČAN I EFIKASAN

Vibratori tipa MV su idealne mašine za fino brušenje i poliranje delikatnih radnih delova sa složenih oblika i kontura. Vibraciona mašina se izdvaja u doslednoj proizvodnji visoko homogenih završnih obrada površina na radnim delovima sa kompleksnom geometrijom i na primer veoma tankim, krtim rebrima.

Čak i uglovi do kojih je teško doći imaju odličnu završnu obradu. MV mašine mogu biti potpuno automatizovane i lako podesive većini osteljivih i delikatnih završnih zadataka.

TAKO TO FUNKCIONIŠE

Sirovi, nezavršeni radni delovi se postavljaju na uređaj za stezanje koji se nalazi na dnu radne posude. Kada su radni delovi na svom mestu radna posuda se puni medijem za brušenje ili poliranje koji je specijalno izabran za odgovarajući završni posao. Dva, ili alternativno tri vibraciona motora strateški postavljenih izvan radne posude izazivaju da se medij pokreće intenzivno ali u isto vreme spiralni, umeren način. Ova kretnja izaziva stalni kontakt između medija i radnih delova. Činjenica da su radni delovi postavljeni na uređaj za stezanje značajno povećava intenzitet procesa i sprečava međusobni dodir i oštećenje samih delova.

MEDIJ I SMEŠA

Najbolji rezultati završne obrade se dobijaju kada mašina, medij i smeša idealno odgovaraju. Procesni inženjeri u našoj demonstracionoj laboratoriji osiguravaju da se izaberu pravi medij i smeša da u potpunosti ispune vaše zahteve završne obrade.

Download “mv_eng_2014_web”

mv_eng_2014_web.pdf – Downloaded 333 times – 3.34 MB

Download “01 bro_mv_srb_052016”

01-bro_mv_srb_052016.pdf – Downloaded 291 times – 971.82 KB