walter trowal

WALTHER TROWAL je internacionalno proslavljeni proizvođač standardnih i specijalnih mašina kao i sistemskih rešenja u oblasti tehnologije završne obrade površina. Od samog početka u polju masovne završne obrade, stalno istraživanje i razvijanje je dovelo do mnoštva novih aplikacija: tehnologije peskiranjem, tehnologije otpadnih voda, premazivanje malih masovno proizvedenih delova, čišćenje i sušenje radnih delova. Automatizacijom i povezivanjem individualnih komponenata, tehnologija obrade može biti savršeno prilagođena specifičnim zahtevima kupaca. Sveobuhvatne usluge (testiranje procesa, popravka i održavanje itd.) upotpunjuju program.

Ciljne grupe su najrazličitije industrije širom sveta. Između ostalih, novo polje promene je higijenski prihvatljivo čišćenje, sušenje i poliranje visokog sjaja velikih količina pribora za jelo. Walther Trowal mašine koje su već u upotrebi u poznatim kompanijama koje se bave keteringom se smatraju efikasnim i ekonomičnim od strane krugova eksperata kao i samih korisnika.

Naša firma, TEHNOTERM, zastupa ovog renomiranog nemačkog proizvođača, kako po pitanju opreme tako i repromaterijala.

Gradeći sistem poslovanja u uverenju da se podizanje kvaliteta usluge može postići jedino zajedničkim nastupom, Tehnoterm stavlja na raspolaganje kompletan paket informativne, stručne, tehničke, logističke i marketinške podrške svim kupcima. Za sve kupce širom Srbije obezbeđena je svakodnevna brza dostava robe kao i kompletna tehnološka podrška, besplatna testiranja u Nemačkoj kao i preporuka tehnologije.

untitled